1. Haberler
  2. Gündem
  3. Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı: 4 Günde 27 Terörist Etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı: 4 Günde 27 Terörist Etkisiz

featured
service

Mehmetçik, 2 Eylül 2024 tarihinde Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde düzenlenen hava hava operasyonlarında ilk belirlemelere göre en az 20 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Harekâtlar, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen bir başka hava saldırısıyla da sürdü. Bu harekâtta ise 7 terörist daha etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “2 Eylül 2024 tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine düzenlenen hava harekâtında ilk belirlemelere göre en az 20 terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede, hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekâtı ile 7 terörist daha etkisiz hâle getirildi. Böylece, son 4 günde Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen PKK’lı terörist sayısı 27 oldu.” ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı Açıkladı: 4 Günde 27 Terörist Etkisiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.