1. Haberler
  2. Gündem
  3. Metroda Çocuğa Şiddet Uygulayan Şahıs Tutuklandı

Metroda Çocuğa Şiddet Uygulayan Şahıs Tutuklandı

featured
service

İstanbul’da Yenikapı-Hacıosman M2 metro hattında yaşanan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran şiddet olayı, sonrasında yabancı uyruklu bir çocuğa fiziksel saldırıda bulunan şahıs, gözaltına alınmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, söz konusu kişinin tutuklandığını açıkladı.

Gözaltına alınan şüpheli, “Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı basit yaralama” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklandı.

“Çocuklara sebebi ne olursa olsun şiddet kabul edilemez”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, “İstanbul’da metroda satış yapan yabancı uyruklu bir çocuğa fiziksel saldırıda bulunulmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında; Gözaltına alınan şüpheli, “Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı basit yaralama ile halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır. Üstün yararını gözettiğimiz, masum çocuklara sebebi ne olursa olsun şiddet kabul edilemez, etmiyoruz. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.” ifadelerini sürdürdü.

Metroda Çocuğa Şiddet Uygulayan Şahıs Tutuklandı
Yorum Yap