1. Haberler
  2. Spor
  3. Menteş Spor, 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası’nda Şampiyon Oldu

Menteş Spor, 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası’nda Şampiyon Oldu

featured
service

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın bu yılki şampiyonu Menteş Spor Futbol Kulübü oldu. Finalde, Fındıkpınarı Futbol Kulübü ile karşılaşan Menteş Spor, penaltılar sonucu elde ettiği galibiyetle turnuvayı zaferle tamamladı.

Temmuz ayında start alan ve 24 takımın kıyasıya mücadele ettiği Zafer Kupası’nda finale yükselen Menteş Spor ve Fındıkpınarı Futbol Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışan bir final sundu. Yağmura rağmen tribünleri dolduran vatandaşlar coşkulu bir atmosferde maçı izledi. Her iki takımın taraftarları, alkışlar ve sloganlarla takımlarını destekleyerek maça ayrı bir renk kattı.

Menteş Spor, 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası'nda Şampiyon Oldu 1

Şampiyonluk Coşkusu

Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan final maçına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Rıza Özdemir ve Serdal Gökayaz’ın yanı sıra daire başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Turnuvada Menteş Spor birinciliği, Fındıkpınarı Futbol Kulübü ikinciliği elde ederken, Kuyuluk Spor üçüncü, Çavak Spor ise dördüncü oldu. Karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, dereceye giren takımların ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

“Güzel Bir Final Oldu”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, final maçı hakkında yaptığı açıklamada, “Zor şartlarda, ağır bir sahada çok güzel bir final oldu. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Bundan sonraki turnuvaların daha güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Menteş Spor, 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası’nda Şampiyon Oldu
Yorum Yap