1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Melis Sökmen’den Yeni Tekli: “ŞIP” Dinleyicilerle Buluştu

Melis Sökmen’den Yeni Tekli: “ŞIP” Dinleyicilerle Buluştu

featured
service

Usta sanatçı Melis Sökmen, “Melis’le Dans” isimli projesinin ilk teklisi olan “ŞIP”ı müzikseverlerle buluşturdu. Afro kökenli sanatçı, bu hareketli çalışması ile atalarına ufak bir selam gönderirken aynı zamanda da herkesi dansa davet ediyor.

Sözü ve bestesi Sadettin Dayıoğlu’na ait olan şarkının düzenlemesi Şevket Nedim Ruacan tarafından yapıldı. Arıkan Stüdyoları’nda kaydedilen ve sanatçı Duygu Soylu’nun da vokaliyle renk kattığı şarkının mixi Arıkan Sarıkaya, masteringi ise George Konnings imzasını taşıyor.

Klibi, usta yönetmenler Can Katipzade ve Özge Mine Katipzade tarafından çekilen “ŞIP”ta, renkli görüntülerle karşımıza çıkan Sökmen’e sanatçı Ahmet Alkış Peker eşlik ediyor. Klipteki dans sahnelerinde Sökmen, izleyenlere adeta görsel bir şov sunuyor. Single kapak fotoğrafı ise Özge Katipzade tarafından çekildi.

Müzikal üretimlerine hız kesmeden devam eden Melis Sökmen, sıcak ritimlerle dolu “ŞIP” şarkısıyla sevenlerine sadece bu sene değil, uzun yıllar yazın coşkusunu yaşatacak gibi görünüyor.

Melis Sökmen’den Yeni Tekli: “ŞIP” Dinleyicilerle Buluştu
Yorum Yap