1. Haberler
  2. ÇUBUK
  3. Melikşah Yüzme Havuzu Yeniden Yapılıyor

Melikşah Yüzme Havuzu Yeniden Yapılıyor

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk İlçesi Melikşah Mahallesi’nde bulunan yüzme havuzu ve sosyal tesisin yeniden yapılması kararı aldı. Daha önce yıkılan tesisin yeniden inşası, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 12 Temmuz 2024 tarihli toplantısında oybirliği ile kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı teknik personellerinin mahallinde yaptığı tespitler sonucu hazırlanan 28.06.2019 tarihli tutanağa istinaden Melikşah Yüzme Havuzu için yıkım kararı alınmıştı. Büyükşehir Belediye Meclisi, Sosyal İşler Komisyonu’nun 28 Haziran 2024 tarihli raporunu görüşerek, Çubuk İlçesi sakinlerine yeniden hizmet sunulması amacıyla tesisin yeniden inşa edilmesi kararını verdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararda, “Konu üzerinde yapılan görüşmelerde; Çubuk İlçesi Melikşah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve önceki dönem yıkılan yüzme havuzu ile sosyal tesisin yeniden yapılarak halkımızın hizmetine sunulmasına ilişkin Sosyal İşler Komisyonu Raporu oylanarak oybirliği ile kabul edildi.” ifadelerine yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tesisi daha modern ve kapsamlı bir şekilde yeniden inşa ederek, bölge halkının hizmetine sunmayı planlıyor. Proje ve yeni tesisin inşaasının ne zaman yapılacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Melikşah Yüzme Havuzu Yeniden Yapılıyor
Yorum Yap