1. Haberler
  2. Yerel
  3. Matematik kurslarında eğitim alan çocuklara sertifikaları verildi

Matematik kurslarında eğitim alan çocuklara sertifikaları verildi

featured
service

Bilecik Belediyesi, eğitime destek kursları kapsamında düzenlenen matematik kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Matematiğe Dokunmayan Kalmasın sloganıyla yürütülen kurslar, çocuklara matematik dersini sevdirmek ve öğretmek amacıyla geçtiğimiz yıllardan itibaren düzenleniyor. Bu dönemde 200 öğrenci, matematik dersindeki çeşitli konuları, interaktif materyaller ve görseller eşliğinde öğrenme fırsatı buldu.

Yıl boyunca devam eden ücretsiz matematik kursunun ardından, 2. sınıf öğrencilerine sertifikaları, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Sönmez tarafından takdim edildi. Sönmez, öğrencilere sertifikalarını verirken aynı zamanda onlara şeker vererek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Eğitime destek kurslarının önemine değinen Başkan Yardımcısı Güven Sönmez, “Bilecik Belediyesi olarak Eğitime Destek Kurslarımızla çocuklarımızın eğitim hayatını desteklemeye devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Melek Mızrak Subaşı’nın da katkılarıyla çocuklarımızı bu tür kurs ve programlarla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bilecik Belediyesi’nin düzenlediği eğitime destek kursları, çocukların akademik başarılarını desteklemeye ve eğitim hayatlarına katkı sağlamaya devam ediyor.

Matematik kurslarında eğitim alan çocuklara sertifikaları verildi
Yorum Yap