1. Haberler
  2. Spor
  3. Maresca’dan Orta Sahaya Yeni İkili: Lavia ve Caicedo

Maresca’dan Orta Sahaya Yeni İkili: Lavia ve Caicedo

featured
service

Chelsea teknik direktörü Enzo Maresca, sakatlık sonrası sahalara dönen genç orta saha oyuncusu Romeo Lavia’nın yeniden takıma katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Lavia, sezonun ilk iki maçında görev aldıktan sonra bir ay süren bir sakatlık dönemi yaşamıştı. Brighton & Hove Albion ile oynanacak Premier Lig maçında forma giymesi beklenen 20 yaşındaki oyuncunun durumu, teknik ekibin gündeminde.

Maresca, özellikle Lavia’nın iyileşmesinin takımın orta sahadaki dinamiğini güçlendireceğini belirtirken, onu Moises Caicedo ile birlikte sahada görmenin büyük bir avantaj olabileceğini ifade etti. İtalyan teknik adam, “Romeo, Caicedo ile benzer özelliklere sahip ama birlikte oynadıklarında büyük katkı sağlayacaklar” dedi.

Caicedo’nun Performansı

Sezonun başından beri istikrarlı bir performans sergileyen Moises Caicedo da Maresca’dan övgü aldı. Maresca, “Moi’nin özellikle topsuz oyunda çok iyi olduğunu düşünüyorum, ancak topa sahipken daha cesur olup çizgiyi kırarak daha da iyi olabilir” ifadelerini kullandı.

Maresca’dan Orta Sahaya Yeni İkili: Lavia ve Caicedo
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.