1. Haberler
  2. Yerel
  3. Manisa’dan 8 Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu

Manisa’dan 8 Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde eden Manisalı öğrenciler ile bir araya geldi. Ferdi Zeyrek, Sizler Manisa’nın gururusunuz. Hem eğitim hayatınızda hem sosyal hayatınızda ne gibi istekleriniz olursa lütfen çekinmeden iletin. Biz sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) Manisa’dan 8 öğrenci Türkiye birincisi oldu. 500 tam puan alan Hilal Koyuncu, Eymen Sunmaz, M. Eymen Çağlayan, Ali Eren Dalgıç, Eren Naymanol ve Ferhat Ege Akarsu, okul idarecilerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ağırladı.

Manisa'dan 8 Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu 1

“Bu başarıya ben ulaşamadım”

“Manisa’nın sembolü oldunuz. Bundan sonraki yaşamınızda da Manisa’ya değerler katacağınıza inanıyorum. Sizi yetiştiren öğretmenlerinize, ailelerinize çok çok teşekkür ederim. Bu gururu hem bizlere hem ailelerinize yaşattınız, iyi ki yaşattınız. Çok güzel bir şey bu.” diyen Zeyrek, “Manisa’mdan 500 tam puan alarak birinci çıkmak. Nasıl bir duygu sizlerden dinlemek istiyorum. Çünkü bu başarıya şahsım adına ben ulaşamadım. Benim çocuklarım da ulaşamadı. Herkese nasip olmayan bir şey. Bu bir birlikteliğin, bir bütünlüğün, bir hedefin başarısı” dedi.

Zeyrek, öğrencilerin ailelerini gösterilen bu başarı nedeniyle tebrik etti. Zeyrek, “Bu gururu sizlere çocuklarınız yaşattı. Umarım bundan sonraki üniversite olacak hayatınızda, ondan sonra iş hayatınız olacak, aynı başarılarınız devam eder” şeklinde konuştu.

Başkan Ferdi Zeyrek, Türkiye birincisi öğrencilere hediye takdiminde de bulundu.

Manisa’dan 8 Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu
Yorum Yap