1. Haberler
  2. Gündem
  3. Manisa’da otobüslerde klima denetimi

Manisa’da otobüslerde klima denetimi

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında klima denetimlerini sıklaştırdı.

Trafik Zabıta Komiseri Fehmi Erdoğan, denetimlerin periyodik olarak farklı duraklarda ve saatlerde devam edeceğini belirtti. Erdoğan, vatandaşların toplu taşıma ile ilgili taleplerini 444 51 54 numaralı hattan iletmeleri durumunda ekiplerin hızla yanıt vereceğini vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir genelinde toplu taşıma araçlarında klima denetimi gerçekleştirdi. Klimaların çalıştırılıp çalıştırılmadığını kontrol eden ekipler, kurallara uymayan sürücülere yasal işlemleri uyguladı. Trafik Zabıta Komiseri Fehmi Erdoğan, klimaların düzenli olarak denetleneceğini ve arızalı veya çalışmayan klimalar için cezai işlem uygulanacağını belirtti.

  • Vatandaşlar, yapılan denetimler nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e teşekkür ettiler.
  • Vatandaşlar, toplu taşıma hizmetleriyle ilgili talep ve görüşlerini 444 51 54 numaralı hatta ileterek ekiplerden destek alabileceklerini ifade ettiler.
Manisa’da otobüslerde klima denetimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.