1. Haberler
  2. Yerel
  3. Manisa Tarzanı 61. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Manisa Tarzanı 61. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

featured
service

Manisa’nın simgesi haline gelen Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi, ölümünün 61. yılında anıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Manisa Tarzanı Çevre Günleri” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Anılarla Manisa Tarzanı Söyleşisi ve İlhan Şeşen Dinletisi” büyük ilgi gördü. Etkinlikte, Manisa Tarzanı’nın efsanevi yaşamı ve çevreye olan katkıları anıldı.

Manisa Tarzanı 61. Ölüm Yıldönümünde Anıldı 1

Anılarla Manisa Tarzanı Söyleşisi

Manisa Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen söyleşide, araştırmacı yazar Bedriye Aksakal, yazar Mustafa Pala ve yazar Hakkı Avan konuşmacı olarak yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş etkinliğe katıldı.

Manisa Tarzanı’nın Hayatı Anlatıldı

Söyleşide ilk olarak yazar Mustafa Pala, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi’nin hayatını anlattı. Pala, dinleyicilere Bedevi’nin çevreye olan katkılarından ve yaşam öyküsünden bahsetti. Yazar Hakkı Avan, Manisa Tarzanı’na dair yazılan eserleri tanıtarak dinleyicilere bilgi verdi. Araştırmacı yazar Bedriye Aksakal ise konuşmasında abisi araştırmacı yazar Haydar Aksakal ile Manisa Tarzanı arasında geçen anılara yer verdi.

Manisa Tarzanı 61. Ölüm Yıldönümünde Anıldı 2

İlhan Şeşen’den Mini Konser

Panelin ardından ünlü sanatçı İlhan Şeşen, mini bir konser verdi. Manisa doğumlu olan Şeşen, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Şeşen, dinleyicilerden gelen istek şarkıları da seslendirdi ve coşku dolu anlar yaşandı.

Başkan Zeyrek’ten Konuklara Hediye

Etkinlik sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, katılımcılara teşekkür ederek, onlara Manisa Tarzanı heykelleri hediye etti. Zeyrek, konuklarına çiçek takdiminde bulunarak katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Manisa Tarzanı 61. Ölüm Yıldönümünde Anıldı
Yorum Yap