1. Haberler
  2. Spor
  3. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sezonu Açtı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sezonu Açtı

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezona merhaba dedi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden takım, sezon hazırlıklarına çift antrenmanla başladı.

Başantrenör Caner Doğançay, yeni sezona ilişkin yaptığı açıklamada, “Takım halinde mücadele ederek, Manisa’mızı hak ettiği yere, 1. Lige çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sezonu Açtı 1

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan sezonun ilk antrenmanında sporcular ve teknik ekip sahaya indi. Takıma yeni transfer olan sporcular da antrenmanlarda yer aldı. Sabah saatlerinde başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile başlayıp tempolu düz koşu ile devam etti. Büyükşehir’in Sultanları, sabahki antrenmanın yanı sıra akşam saatlerinde de takım halinde ısınma maçı yaptı.

“Tüm Manisa Halkını Maçlarımıza Bekliyoruz”

Başantrenör Caner Doğançay, sıkı bir antrenman sürecine girdiklerini ve 1. Lig hedefini gerçekleştireceklerini vurguladı. Doğançay, “2024/25 sezonu, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’ne bugün yaptığımız ilk antrenmanla başladık. Takımımızla beraber sahaya indik. Yapılan plan programlar dahilinde yeni sezonda da antrenmanlarımıza sıkı bir şekilde devam edeceğiz. Hedefimiz 1. Lig. İnşallah hedefimizi bu sene gerçekleştireceğiz. Son dönemlerde aramıza yeni sporcularımız da katıldı. Takım halinde mücadele ederek, Manisa’mızı hak ettiği yere, 1. Lige çıkaracağız. İlk maçımız Aydın ekibi Gencelli İdman Yurdu ile deplasmanda olacak. İkinci haftada ise, evimizde mücadele edeceğiz. Tüm Manisa halkını, hemşerilerimizi maçlarımıza bekliyoruz. Hep beraber başarıya koşacağımıza eminiz” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sezonu Açtı
Yorum Yap