1. Haberler
  2. Yerel
  3. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1994 yılında Çukurca’da şehit düşen Jandarma Er Gürcan Karakaya’nın acılı ailesini yalnız bırakmadı. Şehidin babası Şefik Karakaya’nın vefatı nedeniyle, belediye yetkilileri Salihli’de yaşayan Karakaya ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Şehit Ailesine Taziye Ziyareti 1

Ziyaret sırasında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, acılı aileye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in baş sağlığı dileklerini iletti. 19 Temmuz 1994’te Çukurca’da şehit olan Jandarma Er Gürcan Karakaya’nın babası Şefik Karakaya’nın vefatı dolayısıyla düzenlenen taziye ziyaretinde, Karakaya ailesine Türk Bayrağı armağan edildi.

“Şehide Hizmet İbadettir”

Taziye ziyareti sırasında duygularını paylaşan Selçuk Yıldız, “Şehide hizmet ibadettir şiarıyla, tüm şehit yakınlarına ve gazilere hizmetlerimiz devam edecektir. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, şehadete ermiş kahramanlarımızın ve ailelerinin her zaman yanındayız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Şehit Ailesine Taziye Ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.