1. Haberler
  2. Yerel
  3. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yangın Mağduru Aileye Destek Sözünü Tutuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yangın Mağduru Aileye Destek Sözünü Tutuyor

featured
service

Manisa’nın Salihli ilçesi Yağbasan ve Karasavcı mahallelerinde 21 Haziran’da geniş bir alanda etkili olan yangında, Bekir Bilal’in evi kullanılamaz hale gelmişti. Yangın sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, mağdur vatandaşları ziyaret ederek, yangından etkilenenlerin yanında olduklarını belirtti ve Bekir Bilal’e destek sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin ve beraberindeki ekipler, Başkan Zeyrek’in talimatıyla yangında zarar gören Bekir Bilal’i ziyaret ederek evde incelemelerde bulundu. Başkan Zeyrek’in geçmiş olsun dileklerini ileten Yeltin, “Binanın mevcut durumunu tespit ederek, metrajlarını alıp ivedilikle tadilat çalışmalarını yapacağız. Tadilat işlemlerini gerçekleştirdikten sonra da binayı sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yangın Mağduru Aileye Destek Sözünü Tutuyor 1

Ekipler Hızlı ve Etkili Müdahalede Bulundu

21 Haziran’da makilik alanda başlayan yangın, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi ile kontrol altına alındı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, ilçe belediyelerinin ekipleri ve vatandaşların da söndürme çalışmalarına destek verdiği yangında Karasavcı Mahallesi’nde yaşayan Bekir Bilal’in evi büyük hasar gördü.

Bekir Bilal’den Teşekkür

Yangın sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve yangından olumsuz etkilenen vatandaşlarla yakından ilgilendi. Evi kullanılamayacak hale gelen Bekir Bilal’e destek sözü veren Başkan Zeyrek’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanı Dilek Yeltin ve ekipleri, Bilal’in evinde gerekli incelemeleri yaptı. Karasavcı Mahallesi’nde oturan Bekir Bilal, “Başkanım yapacağım dedi, sözünü tutuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’nde görevli yetkililer geldi, tadilat için evimde inceleme yaptılar. Sağ olsun Başkanım yapacağım dedi, söz verdi. Sözünü de tutuyor” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yangından etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yangın Mağduru Aileye Destek Sözünü Tutuyor
Yorum Yap