1. Haberler
  2. Gündem
  3. Manisa Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi Bilgilendirme Toplantısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi Bilgilendirme Toplantısı

featured
service

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde 177 Hektarlık alanda planlanan Spilkent Toplu Konut Projesi’yle ilgili sürece dair bilgi vermek amacıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Kılıç, Ulaş Aydın, Pınar Mine Hacıalibeyoğlu ile birlikte Manisalı vatandaşlar yer aldı.

Proje Detayları ve Önemli Açıklamalar


Proje Detayları ve Önemli Açıklamalar

Toplantıda Noran İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Kocaman, projenin detayları hakkında bilgi verdi. Hadi Kocaman, projenin Manisa’ya büyük bir değer katacağını belirtti. Başkan Zeyrek ise, halkın mağdur olmaması için adımların temkinli atıldığını vurguladı. Spilkent Projesi’nde şeffaf bir süreç yürütüldüğünü ve halkın bilgilendirildiğini söyledi.

Ödeme Koşulları ve Güncellemeler


Ödeme Koşulları ve Güncellemeler

Başkan Ferdi Zeyrek, projeye başvuran vatandaşların lehine olacak şekilde ödeme koşullarının güncellendiğini açıkladı. Yapılan güncelleme ile sabit kur uygulamasına geçildiğini ve bu sayede vatandaşların ödemelerini daha net bir şekilde takip edebileceklerini belirtti. Ayrıca, ödeme tablolarının detaylarına Manisa Toplu Konut ve Yatırım A.Ş. internet sitesinden erişilebileceğini duyurdu.

Kura Çekimi ve Güncel Durum

Spilkent Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi sürecine de değinen Başkan Zeyrek, kura çekiminin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli önlemleri aldıklarını ifade etti. Yapılan güncellemelerle ilgili detayların Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Toplu Konut Yatırım şirketinin resmi internet sitelerinden duyurulacağını belirtti.

Ödeme Detayları ve Fiyatlandırma

Başkan Zeyrek, 1+1 daire için ödeme detaylarını ve fiyatlandırmayı açıkladı. İlk yıl için 20 bin TL olan taksit ödemeleriyle ev sahibi olunabileceğini belirterek, projenin hem vatandaşların hem de müteahhit firmaların lehine olacak şekilde tasarlandığını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi Bilgilendirme Toplantısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.