1. Haberler
  2. Spor
  3. Manchester United-Crystal Palace maçı hangi kanalda? Altay Bayındır oynayacak mı?

Manchester United-Crystal Palace maçı hangi kanalda? Altay Bayındır oynayacak mı?

featured
service

Premier lig heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Premier Ligin 7. haftası nefes kesecek karşılaşmalarla başlıyor. Lider Manchester City ile puan farkını 9’a yükselten Manchester United, Crystal Palace karşısında galibiyet arayacak. Old Trafford Stadyumu’nda gerçekleşecek olan bu müsabaka, hem Manchester United hem de Crystal Palace taraftarları için büyük önem taşıyor.

Diğer taraftan Fenerbahçe’den Manchester United’a 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Altay Bayındır’ın da ne zaman forma giyeceği merak ediliyor.

Altay Bayındır ne zaman oynayacak?

Manchester United’da, Fenerbahçe’den transfer edilen Altay Bayındır’ın ne zaman forma giyeceği merak konusu. Şimdiye kadar 3 maçın kadrosuna dahil edilen ancak henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır, Daily Mail’in haberine göre, ilk kez Galatasaray karşısında sahaya çıkacak.

Manchester United-Crystal Palace maçı hangi kanalda?

Manchester United-Crystal Palace karşılaşması 30 Eylül 2023 Cumartesi günü Saat: 17:00’da başlayacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler beIN Sports ekranlarından ve TOD platformundan karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecek.

Manchester United-Crystal Palace maçı hangi kanalda? Altay Bayındır oynayacak mı?
Yorum Yap