1. Haberler
  2. Spor
  3. Manchester City-Brentford Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Manchester City-Brentford Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Premier Lig'de lider Manchester City, üçte üç yaparak sezona güçlü bir başlangıç yaptı ve Brentford ile evinde kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Erling Haaland'ın etkileyici performansı City'yi öne çıkarırken, Brentford da sürpriz bir galibiyet arayışında olacak. Maç, ne zaman, saat kaçta, haberimizde...

featured
service

Premier Lig’in 4. haftasında lider konumda bulunan Manchester City, sahasında Brentford’u ağırlayacak. İlk 3 maçını kazanarak lige güçlü bir başlangıç yapan City, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak 4’te 4 yapmak istiyor. Lige ezeli rakibi Chelsea’yi 2-0 mağlup ederek başlayan City, ardından Ipswich’i 4-1 ve West Ham United’ı 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Pep Guardiola’nın öğrencileri, sergiledikleri oyunla göz doldururken, özellikle Erling Haaland’ın performansı dikkat çekiyor.

Haaland, ilk üç haftada City’nin attığı 9 golün 7’sini kaydetti ve bu sezon Premier Lig’deki diğer takımlardan daha fazla gol atmayı başardı. Norveçli golcü, Brentford’a karşı çıktığı üç maçta sadece bir gol bulsa da, geçtiğimiz sezon Etihad’daki 71. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşımıştı.

Manchester City-Brentford Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? 1

Manchester City, topa hakim olma ve pas istatistiklerinde ligin zirvesinde yer alıyor. Takım, şu ana kadar %91,6’lık pas isabet oranı ile 2.016 başarılı pas yaptı. Premier Lig’deki diğer takımlar bu rakamlara yaklaşamazken, sadece Tottenham Hotspur (%69) ve Southampton (%68) topa sahip olma oranında City’nin önünde yer alıyor.

Brentford ise ilk üç maçında iki galibiyet almış, ancak Anfield’da Liverpool karşısında deplasmanda kaybetmişti. Brentford, Manchester City’ye karşı sıkı bir savunma yaparak kontra ataklarla gol aramayı planlıyor. Kaleci Mark Flekken ise takımın en büyük silahlarından biri olacak. Premier Lig’de bu sezon en fazla kurtarış yapan kaleci olan Flekken, geçtiğimiz sezon Etihad’daki performansıyla dikkat çekmiş, dokuz kurtarış yapmış ve takımının maça tutunmasını sağlamıştı.

Manchester City, seyircisi önünde galibiyet parolası ile sahaya çıkacak ve karşılaşma bugün saat 17:00’da başlayacak. Mücadele Bein Sports 3 kanalından ve TOD platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Premier Lig Liverpool-Nottingham Forest Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Haberi görüntüle
Manchester City-Brentford Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.