1. Haberler
  2. Spor
  3. Mamak’ta Milli Maç Coşkusu! Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekranda

Mamak’ta Milli Maç Coşkusu! Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekranda

featured
service

Mamak Belediyesi, bugün akşam saat 22.00’da Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile oynayacağı yarı final maçı için dev ekranlar kuracak. Mamaklılar, bu büyük heyecanı 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde ve Rauf Denktaş Parkı’nda hep birlikte yaşayacaklar. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Sandalyeni Al Gel, Milli Heyecana Ortak Ol” diyerek, tüm Mamaklıları bu coşkulu etkinliğe katılmaya davet etti.

Mamak’ta EURO 2024 Heyecanı Devam Ediyor

EURO 2024 yarı finalinde Türkiye-Hollanda karşılaşması, 6 Temmuz Cumartesi günü Almanya’nın başkenti Berlin’de oynanacak. Saat 22.00’de başlayacak olan bu tarihi maç, Mamak Belediyesi tarafından Mutlu-Ege Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde ve Ekin Mahallesi Rauf Denktaş Parkı’nda dev ekranlardan ücretsiz olarak izlenebilecek. Dev maçı izlemek için Mamaklılar, bir araya gelerek milli takımımıza destek verecekler.

Başkan Şahin: “Bizim Çocuklara Destek Olalım”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, etkinlikle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performansı görmekten büyük gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın bu önemli maçı birlikte izleyebilmeleri için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçemizde ve Rauf Denktaş Parkımızda açık alana dev ekran kuracağız. Mamaklı hemşehrilerimi bu coşkulu etkinliğe katılmaya ve milli takımımıza destek vermeye davet ediyorum. İnşallah galip geliriz ve finallere yükselerek kupayı ülkemize getiririz.”

Mamak’ta Nerede Dev Ekran Kurulacak?

Mamak Belediyesi, milli coşkuyu hep birlikte yaşamak için dev ekranlar kuruyor. Aşağıdaki iki adreste Türkiye-Hollanda yarı final maçını izleyebilirsiniz:

  • 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi: Mutlu-Ege Mahallesi’nde bulunan bu bahçe, maçı izlemek isteyen Mamaklılar için ideal bir buluşma noktası olacak.
  • Rauf Denktaş Parkı: Ekin Mahallesi’nde bulunan park, milli maç heyecanını yaşamak isteyenler için açık alanda dev ekran sunacak.
Mamak’ta Milli Maç Coşkusu! Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekranda
Yorum Yap