1. Haberler
  2. Yerel
  3. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden İnönü Üniversitesi’nde Tanıtım Standı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden İnönü Üniversitesi’nde Tanıtım Standı

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, İnönü Üniversitesi Kampüsü’nde üniversite öğrencilerine yönelik Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı. 7-11 Ekim tarihleri arasında hizmet veren stantta, gençlere belediyenin sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi verildi.

Belediye ekipleri, Gençlik ve Spor Merkezleri’nde yürütülen aktiviteler hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulunurken, üye olmak isteyen öğrencilerin kayıtlarını ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Standda, öğrencilere çay, kahve, su, meyve suyu ve kek ikramları yapıldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte, öğrencilere ayrıca belediyenin Tek Adımda Çözüm (TAÇ) Merkezi’nin iletişim bilgilerini içeren broşürler dağıtılarak, taleplerini hızlı bir şekilde iletebilecekleri hizmetin tanıtımı yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden İnönü Üniversitesi’nde Tanıtım Standı 1

Öğrencilere Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sanat Sokağı’ndaki Gençlik Merkezi, İnönü Mahallesi’nde yer alan Dijital Gençlik Merkezi, Yaşam ve Spor Merkezi, tesisler ve kütüphaneler gibi alanlarla ilgili bilgilendirme ve yönlendirmeler de sağlandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik bu girişimi, üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden İnönü Üniversitesi’nde Tanıtım Standı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.