1. Haberler
  2. Yerel
  3. Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Sona Erdi

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantılarının ikinci oturumu, 15 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan’ın başkanlık ettiği oturumda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının açılışında konuşan Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan, 25 Ekim – 03 Kasım tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 10. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı hakkında bilgi verdi. Ayhan, fuarın bir kültür şöleni havasında geçeceğini belirterek, tüm meclis üyeleri ve kitapseverleri bu anlamlı etkinliğe davet etti.

İmar Planı Değişiklikleri Görüşüldü

Ayhan’ın konuşmasının ardından mazeret dilekçeleri okundu ve meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Oturumda, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği teklifleri ele alınarak karara bağlandı. Diğer gündem maddeleri ise detaylı inceleme için ilgili komisyonlara havale edildi.

Kasım Ayı Toplantısı 13 Kasım’da Yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının 13 Kasım 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Sona Erdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.