1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Mahmut Arıkan Saadet Partisi Genel Başkan Adayı

Mahmut Arıkan Saadet Partisi Genel Başkan Adayı

featured
service

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ayhan Tekin yaptığı açıklamada, Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ı yeni Genel Başkan Adayı olarak ilan ettiğini belirtti. Tekin, tüm teşkilat mensuplarının yeni Genel Başkanları Mahmut Arıkan etrafında kenetlenerek Milli Görüş prensiplerini yüceltmek için çalışacaklarını ifade etti. Kongreye Edirne’den büyük bir katılımın beklendiğini sözlerine ekledi.

Mahmut Arıkan Saadet Partisi Genel Başkan Adayı

Mahmut Arıkan Kimdir?

1977 yılında Kayseri’de doğan Mahmut Arıkan, Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Meslek hayatında serbest ticaret ve inşaat mühendisliği yapmaktadır. Arıkan, Millî Gençlik Vakfı okul başkanlığından başlayarak Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev almıştır. Ayrıca MÜSİAD, ASKON, İMO, Cansuyu, AGD gibi sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol almıştır. 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Arıkan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mahmut Arıkan Saadet Partisi Genel Başkan Adayı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.