1. Haberler
  2. Spor
  3. Lugano-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Lugano-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

featured
service

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa’da yoluna devam etmek için büyük önem taşıyan bu maça odaklanmış durumda. Lugano-Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak haberimizde…

Beşiktaş, 2024-2025 sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı 5-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Süper Lig’de de Samsunspor ve Antalyaspor karşısında galibiyetler alarak sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Avrupa sahnesinde ise Beşiktaş, 243. maçına çıkacak. Avrupa kupalarında bugüne kadar oynadığı 242 maçta 91 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi alan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 320 gol atıp 365 gol yedi.

Karşılaşmada Danimarkalı hakem Morten Krogh düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise D. Wollenberg Rasmussen ve Steffen Bramsen yapacak. Beşiktaş, Lugano karşısında alacağı iyi bir sonuçla tur avantajı elde etmeyi ve Avrupa macerasında ilerlemeyi hedefliyor.

Maç, 22 Ağustos Perşembe günü Thun kentindeki Stockhorn Arena’da oynanacak ve Türkiye saati ile 21:30’da başlayacak. Karşılaşma, S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Lugano-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Yorum Yap