1. Haberler
  2. Spor
  3. Lugano-Beşiktaş Maç Özeti (VİDEO İzle)

Lugano-Beşiktaş Maç Özeti (VİDEO İzle)

service

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano ile Arena Thun’da karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele 3-3’lük beraberlikle sonuçlanırken, futbolseverler tam anlamıyla bir gol şöleni izledi.

Maçın ilk golü, 21. dakikada Beşiktaş’tan Gedson Fernandes’ten geldi. Fernandes, savunmanın arasından sıyrılarak Gabriel Paulista’nın asistini gole çevirdi ve Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Ancak Lugano, bu gole 34. dakikada Uran Bislimi ile yanıt verdi. İnter’den transfer edilen Mattia Zanotti’nin asistinde, Bislimi şık bir vuruşla skoru 1-1’e getirdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, yine Gedson Fernandes ile gol buldu. Fernandes, takımın yıldızı Rafa’nın asistini iyi değerlendirerek 51. dakikada takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sadece dört dakika sonra El Mısrati, skoru 3-1’e getirdi ve Beşiktaş rahat bir nefes aldı. Ancak Lugano’nun geri dönüşü gecikmedi. 56. dakikada Renato Steffen, takımını umutlandıran golü atarak farkı bire indirdi. Maçın kader anı ise 63. dakikada yaşandı; Gabriel Paulista, Lugano’nun atağında topu kendi ağlarına göndererek skoru 3-3’e taşıdı.

Maç boyunca Beşiktaş, topa daha fazla sahip olan ve daha fazla gol pozisyonu üreten taraf olmasına rağmen, Lugano’nun dirençli savunmasını geçmekte zorlandı. Her iki takım da zaman zaman sert müdahalelerde bulundu ve bu durum sarı kartlara da yansıdı. Jean Onana ve Cher Ndour Beşiktaş adına sarı kart gören isimlerden biri oldu.

Maç Özetini İzlemek İçin Burayı Tıklayın!

Lugano-Beşiktaş Maç Özeti (VİDEO İzle)
Yorum Yap