1. Haberler
  2. Spor
  3. Liverpool-Brentford maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Liverpool-Brentford maçı saat kaçta, hangi kanalda?

featured
service

Liverpool, 2024-25 Premier Lig sezonunun açılış haftasında Ipswich Town karşısında galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızılar, yeni sezonun ilk iç saha maçında Brentford’u ağırlayacak. Karşılaşma, teknik direktör Slot’un Anfield’daki ilk resmi maçı olacak ve Merseyside’daki kariyerine iki galibiyetle başlama hedefiyle sahaya çıkacak.

Maç günü programında kaptan Van Dijk, şu ifadeleri kullandı: “Liverpool FC’nin kaptanlığını yapmanın en büyük ayrıcalıklarından biri, Anfield’da takımı sahaya çıkarmak. Bu yüzden, Pazar günü Brentford’a karşı Premier Lig’deki ilk iç saha maçımıza başlamak için büyük bir heyecan duyuyorum.

Liverpool-Brentford maçı saat kaçta, hangi kanalda? 1

Geçen hafta sonu Ipswich Town karşısında elde ettiğimiz zorlu galibiyetle iyi bir başlangıç yaptık. Hiçbir şekilde mükemmel değildi – teknik direktörümüzün de söylediği gibi, hala gelişim kaydetmemiz gereken birçok alan var – ama yine de iyi bir başlangıçtı. Sezonun ilk haftasında üç puan almak her zaman ilk hedefimizdir ve şimdi bunu, ilk maçını kazanan Brentford’a karşı üç puanla devam ettirmeyi umuyoruz.

Bizim açımızdan, geçen hafta sonunun ikinci yarısında gördüğümüz birçok olumlu yönü geliştirmek ve ilk yarıda karşılaştığımız zorluklardan ders çıkarmak önemli. Defalarca söyledim, hala gelişim sürecindeyiz, ama Ipswich’e karşı oyunun kontrolünü nasıl ele aldığımızı görmek gerçekten cesaret vericiydi ve soyunma odamızdaki kaliteyle, sezon ilerledikçe daha da iyi olacağımızdan eminim.”

Liverpool-Brentford maçı, 25 Ağustos 2024 Pazar günü TSİ 18:30’da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool-Brentford maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Yorum Yap