1. Haberler
  2. Spor
  3. Liverpool Arda Güler’i İstiyor!

Liverpool Arda Güler’i İstiyor!

featured
service

Real Madrid, 19 yaşındaki genç yıldız Arda Güler’i bu yaz kiralık olarak göndermeyi göz ardı etmiyor. Geçen sezonun sonunda büyük bir çıkış yakalayan Güler, bu formunu Euro 2024’te de sürdürdü ve Türkiye’nin Gürcistan ile oynadığı açılış maçında yıldızlaştı.

football-espana’nın haberine göre; Los Blancos, Güler’i İspanya’da tutmayı tercih etse de, kiralık olarak gönderilmesi durumunda Liverpool’un genç oyuncuya büyük ilgi göstereceği belirtiliyor. Ancak, Liverpool’un yeni menajeri Arne Slot’un geçici bir anlaşmayı mı yoksa kalıcı bir transferi mi hedefleyeceği henüz netlik kazanmadı.

Rodrygo Goes da Liverpool’un Radarında

Arda Güler, Liverpool’un radarındaki tek Real Madrid oyuncusu değil. Aynı raporda, Premier League devlerinin Rodrygo Goes’a da ciddi bir ilgi gösterdiği vurgulanıyor. UOL’un haberine göre, Rodrygo, Kylian Mbappe ve Endrick Felipe’nin takıma katılmasının ardından Carlo Ancelotti’nin kadrosunda yerini kaybedeceğini düşünürse, ayrılmak için bastırabilir.

Liverpool’un Güler ve Rodrygo’ya olan ilgisi gerçek olabilir, ancak Real Madrid’in her iki oyuncuyu da bu yaz göndermesi – özellikle kalıcı anlaşmalarla – büyük bir sürpriz olur. Gelecek sezon kesin olarak ilk 11’de yer almayabilirler, ancak hala yüksek değer görüyorlar ve bu durum bir gecede değişmeyecektir.

Liverpool Arda Güler’i İstiyor!