1. Haberler
  2. Spor
  3. Lille-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Lille-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

featured
service

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım, İsviçre’nin Lugano takımıyla oynadığı 2. ön eleme turunu geçerek adını üst tura yazdırmıştı. İlk maçta deplasmanda Lugano’yu 4-3 yenen Fenerbahçe, İstanbul’da oynanan rövanş maçını da 2-1 kazanarak tur atladı.

Lille ile oynanacak ilk maç 6 Ağustos 2024 Salı günü yapılacak. Rövanş maçı ise 13 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma mücadelesi verecek olan Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki maçı saat: 21:30’da başlayacak. 13 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak olan karşılaşma ise saat: 20:00’da başlayacak.

Lugano ile oynanan ilk maçta Edin Dzeko’nun hat-trick yaptığı karşılaşmada sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 4-3’lük skorla kazanmıştı. Rövanş maçında ise Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski’nin golleriyle galibiyete ulaştılar.

Lille karşısında da benzer bir performans sergilemek isteyen Fenerbahçe, kadrosundaki tecrübeli isimlerle avantaj elde etmeyi hedefliyor. Takımın önemli oyuncularından Fred, Lugano maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Fred’in Lille maçında forma giymesi beklenmiyor.

Sarı-lacivertliler, taraftarlarının desteğiyle birlikte bu zorlu mücadeleden galip gelerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı hedefliyor. Lille maçı, Fenerbahçe’nin Avrupa arenasındaki konumunu belirlemek için büyük önem taşıyor.

Lille-Fenerbahçe Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Lille-Fenerbahçe maçları, Türkiye’de Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçın canlı skor ve detayları internet üzerindeki spor sitelerinden takip edilebilecek.

6 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak olan Lille-Fenerbahçe karşılaşması saat: 21:30’da başlayacak.

Lille-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Yorum Yap