1. Haberler
  2. Dizi
  3. Leyla Dizisi Ne Zaman? İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Leyla Dizisi Ne Zaman? İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı

service

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi ‘Leyla’, NOW ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği, Kerem Çatay’ın yapımcılığını yürüttüğü dizinin başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz ve Gonca Vuslateri yer alıyor.

Leyla Dizisi Ne Zaman? İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı 1

‘Leyla’, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasıyla tek başına kalan Leyla’nın, babasının yeniden evlenmesinin ardından yaşadığı travmaları ve intikam arayışını ekranlara taşıyor. Üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakılan Leyla’nın yıllar süren zorlu mücadelelerinden sonra, geçmişinden intikam almak için geri dönmesi ve aşk ile sınanacağı duygusal yolculuğu dizinin ana temasını oluşturuyor.

Leyla Dizisi Ne Zaman? İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı 2

Cemre Baysel, dizideki Leyla karakteri hakkında şunları söyledi: “Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve akıllı bir kadın olmasıydı aradığım. Leyla’nın hikayesini okuduğumda, onun intikam yolculuğu beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Ona nefes vermeyi bu yüzden çok istedim.”

Leyla Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant, Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt gibi başarılı isimler yer alıyor.

‘Leyla’, 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de NOW’da başlıyor.

Leyla Dizisi Ne Zaman? İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.