1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Kütahya Belediyesi’nden “Sevda Türküleri” Etkinliği

Kütahya Belediyesi’nden “Sevda Türküleri” Etkinliği

featured
service

Kütahya Belediyesi tarafından 2024 Yılı Ahmet Uluçay Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen “Sevda Türküleri” etkinliği, Kütahya halkına unutulmaz anlar yaşattı. Belediye bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik, Başkan Eyüp Kahveci’nin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Sanatçılar Abdullah Can Akgül, Fatih Aşır, Ubeydullah Aşır, Gökçen Kutlu, Furkan Akyel, Bilal Can Beydüz ve İsmail Tan’ın performanslarıyla izleyenleri mest etti. Tango gösterisinin görsel şölen niteliğinde olduğu etkinlikte, vatandaşlar sanatçıları ayakta alkışladı. Yerel sanatçılardan oluşan ekip, sevda türküleriyle katılımcılara duygusal anlar yaşattı; vatandaşlar da türkülere eşlik ederek gecenin coşkusunu paylaştı.

Başkan Eyüp Kahveci, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kütahya halkının bu tür kültürel etkinliklerden keyif aldığını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Önümüzdeki günlerde ciddi etkinliklerimiz var. Yeter ki Kütahya’mız kültürüyle, sanatıyla, sporuyla tüm etkinlikleriyle daha güzel, refah, mutlu ve ferah günlere ulaşsın. Biz Kütahya’ya hizmet aşkıyla gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Yakın bir gelecekte daha güzel etkinliklere kavuşacak bir Kütahya’nın müjdesini de burada vermiş olalım” ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediyesi’nden “Sevda Türküleri” Etkinliği
Yorum Yap