1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 5. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 5. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

featured
service

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 5. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, çeşitli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısında, 07/08/2024 tarihli ve 258 sayılı kararla Engelsiz Yaşam Komisyonu’na havale edilen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde engelli vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarına yönelik Engelliler Destek Biriminin kurulması teklifi müzakere edildi.

Ayrıca, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğinin 06/10/2023 tarihli Teftiş Raporu doğrultusunda, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18’inci maddesine dayanarak 1’inci dereceli Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü kadrosunun iptal edilmesi konusu da gündeme geldi. Kadronun iptal edilerek görev ve yetkilerinin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesine aktarılması, ilgili bütçe ve performans programı işlemlerinin bu müdürlük tarafından yürütülmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, çalışma yönetmeliğinin yeniden düzenlenmesi konusu da müzakere edildi.

Toplantıda, imar düzenlemelerine yönelik maddeler de ele alındı ve karara bağlandı.

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 5. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Yorum Yap