1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Küçükelmalı Tabiat Parkı Vosvos Tutkunlarını Ağırladı

Küçükelmalı Tabiat Parkı Vosvos Tutkunlarını Ağırladı

featured
service

Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki Küçükelmalı Tabiat Parkı, bu kez Vosvos tutkunlarını ağırladı. Eskişehir Eskivos Kulübü ve Pazaryeri Belediyesi’nin birlikte düzenlediği Eskivos Kulübü yaz kampı etkinlikleri, doğanın eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşti.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Vosvos severler, Volkswagen otomobilleriyle ilçe merkezi ve köylerde konvoy oluşturdu. Renkli görüntülerle dikkat çeken bu konvoy, Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda son buldu ve araçlar park alanında sergilendi.

Küçükelmalı Tabiat Parkı Vosvos Tutkunlarını Ağırladı 1

Eskivos Kulübü üyesi Serkan Ürencik, kulübün bu yıl yaz kampı için Küçükelmalı Tabiat Parkı’nı seçtiğini belirterek, parkın doğasının Vosvos grubuna hitap ettiğini ifade etti. Ürencik, kampta sinema gösterimi, canlı müzik, çeşitli yarışmalar ve çocuklara özel aktivitelerin yer aldığını söyledi. Türkiye’nin dört bir yanından 350’ye yakın Vosvos severin Küçükelmalı Tabiat Parkı’na geldiğini belirten Ürencik, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bursa Vosvos grubundan katılan Kadri Yılmaz ise Türkiye genelindeki bütün etkinliklere katıldıklarını ifade etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Eskivos üyelerine yaz kampı için Pazaryeri İlçesi’ni tercih ettikleri için teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda grup üyeleri, Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yaparak doğaya olan saygılarını gösterdi.

Pazaryeri Gündem

Küçükelmalı Tabiat Parkı Vosvos Tutkunlarını Ağırladı
Yorum Yap