1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaeli’nin Mavi Bayraklı Sahillerine Ulaşım Kolaylığı

Kocaeli’nin Mavi Bayraklı Sahillerine Ulaşım Kolaylığı

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, bu yaz da vatandaşları mavi bayraklı sahillere taşıyacak. 12 Temmuz Cuma günü ilk seferine başlayacak olan otobüsler, yaz mevsimi boyunca hizmet vermeye devam edecek.

Kandıra sahillerine ilk seferini 12 Temmuz Cuma günü yapacak olan 800CK hattı, gün içinde toplam 10 otobüs ile 40 sefer gerçekleştirecek.

Son Sefer 22:30’da

Kandıra sahillerine ilk seferini 12 Temmuz Cuma günü yapacak olan 800CK hattı, gün içinde toplam 10 otobüs ile 40 sefer gerçekleştirecek. Kocaeli Şehirler Arası Otobüs Terminali’nden hareket edecek olan 800CK, Kerpe, Kumcağız ve Cebeci’ye ulaşım sağlayacak. 800CK hattı, Terminal’den ilk seferini saat 08.15’de, Cebeci’den ise son seferini 22.30’da gerçekleştirecek.

Kocaeli'nin Mavi Bayraklı Sahillerine Ulaşım Kolaylığı 1

Günde 40 Sefer

800CK hattı ile vatandaşlar, Kocaeli Şehirler Arası Otobüs Terminali’nden Kerpe, (Miço Kadınlar Plajı), Kefken ve Cebeci güzergâhında seyahat edebilecek. Hafta içi Terminal’den ilk seferini saat 08.15’de yapacak olan 800CK, son seferini 22.30’da Cebeci’den gerçekleştirecek. Hafta sonu ise ilk seferini 07.45’te, son seferini de Cebeci’den 23.00’de gerçekleştirecek olan 800CK, günde yapacağı 40 sefer ile vatandaşları Kerpe, (Miço Kadınlar Plajı), Kefken ve Cebeci sahillerine güvenli bir şekilde ulaştıracak.

Detaylı saat ve güzergâh bilgileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.kocaeli.bel.tr, e-komobil platformu www.e-komobil.com ve UlaşımPark’ın web sitesi www.ulasimpark.com.tr üzerinden öğrenilebilecek.

Kocaeli’nin Mavi Bayraklı Sahillerine Ulaşım Kolaylığı
Yorum Yap