1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaeli’de seyahat kart ofisleri cumartesi günleri açık

Kocaeli’de seyahat kart ofisleri cumartesi günleri açık

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin Kocaeli Kartlarında sorun yaşamamaları için düzenleme yaptı. Eylül ayı boyunca, özellikle okul döneminin yoğunluk yarattığı bu dönemde, İzmit ve Gebze seyahat kart ofisleri cumartesi günleri de hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından alınan karara göre, eylül ayının tüm cumartesi günlerinde İzmit ve Gebze seyahat kart ofisleri açık olacak. Bu uygulama, vatandaşların Kocaeli Kart işlemlerini rahatça yaptırabilmeleri amacıyla gerçekleştirildi. Öğrenci ve diğer kullanıcıların yaşadığı yoğunlukları azaltmak ve işlemlerde aksama yaşanmaması için mesai saatlerinde değişiklik yapıldı.

Eylül ayı boyunca İzmit ve Gebze seyahat kart ofislerinin hafta içi çalışma saatleri 08.30-16.30 olarak güncellenirken, cumartesi günleri bu ofisler 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet verecek. Bu düzenleme sayesinde, özellikle okulların açıldığı bu dönemde vatandaşların işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmaları sağlanacak. İzmit ve Gebze seyahat kart ofisleri dışında kalan ofisler ise hafta içi normal mesai saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.

Kocaeli’de seyahat kart ofisleri cumartesi günleri açık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.