1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Gebze’ye Modern Hal Binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Gebze’ye Modern Hal Binası

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı, güvenilir ve nitelikli tarım ürünlerinin geniş kesimlere ulaştırılması amacıyla Gebze bölgesine modern bir sebze ve meyve hali inşa ediyor. Mevcut halin yetersiz kalması nedeniyle Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yeni hal binasında çalışmalar hızla devam ediyor.

Dükkanlar 120 Metrekare Büyüklüğünde

Gelişen ve büyüyen kentin ihtiyaçlarına vizyon projeleri ile cevap veren Büyükşehir, Gebze bölgesi için büyük önem arz eden hal binası inşaatında sona yaklaşıyor. Yeni modern hal binasının içerisinde 120 metrekare büyüklüğünde 34 adet dükkan ve sandık depoları bulunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye Modern Hal Binası 1

İlerleme Oranı Yüzde 87

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın idaresinde devam eden çalışmalarda işin ilerleme oranı yüzde 87 seviyesine geldi. Bu kapsamda A blok dış cephe traverten kaplama işinde sona yaklaşan ekipler bir yandan A, B, C ve D blok önü betonarme yağmursuyu kanal imalatını sürdürüyor. Proje sahasında aynı şekilde A blok 1. kat seramik kaplama, iç cephe sıva boya, blok mekanik tesisatı ve elektrik imalatları devam ediyor. E blok ve kantar üzeri giriş çatısını tamamlamak üzere olan yüklenici firma diğer imalatlarda da yoğun bir çalışma içerisinde bulunuyor.

Tüm İhtiyaçlara Cevap Verecek

68 TIR parkı ile 63 araçlık geniş otopark alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapılıyor. Hal binasında ayrıca dernek odası ve ofisleri, teknik hacimler, mescit, tuvaletler, büfe, berber, lokanta ve çay ocağı hal esnafı ve vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Gebze’ye Modern Hal Binası
Yorum Yap