1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonuyla Ekranlara Dönüyor! İlk Fragman Yayınlandı

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonuyla Ekranlara Dönüyor! İlk Fragman Yayınlandı

featured
service

Show TV’nin beğenilen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Evrim Alasya’nın yer aldığı dizi, yeni sezonunun ilk fragmanını yayınlandı.

Dizide, iyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya, performansıyla göz dolduruyor. Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) lise eğitimine devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın en büyük arzusu, çocuklarının başarılı ve mutlu bir hayat sürmesidir.

“Pembe hem Ömer’e hem de Görkem’e karşı kırgın ve üzgün”

Sezon finalinde yaşananlar ise izleyicilerin hafızasından henüz silinmedi. 66. bölümde Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması üzerine Pembe’nin dünyası adeta başına yıkıldı. Durumu çözmek için Görkem ile konuşmaya çalışan Pembe, Görkem’in karşı atağa geçmesiyle büyük bir şok yaşadı. Şimdi, Pembe hem Ömer’e hem de Görkem’e karşı kırgın ve üzgün.

Geçen sezonun final sahnelerinde Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Sönmez’e moral vermek amacıyla ona bir gemi seyahati hediye etmişlerdi. Ayrıca, parti sonrası Rüzgar’ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, Rüzgar’ı bir tekne gezisine davet etmiş ve ikili baş başa mutlu bir gün geçirmişti. Bu romantik günün ardından Rüzgar’ın, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verdiği görülmüştü.

Diğer yandan, Doğa ve Giray’ın ilişkisi her geçen gün daha da derinleşiyor. Doğa, kendini tamamen bu ilişkiye bırakmış durumda. Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar’a yemeğe gittikleri akşam ise herkesin sinirleri oldukça gergindi. Küçük bir tartışma kısa sürede büyüyerek büyük bir kavgaya dönüştü ve olaylar kontrolden çıktı.

Yeni sezonda tüm bu düğümler nasıl çözülecek?

Yeni sezonda tüm bu düğümler nasıl çözülecek, karakterler nasıl bir yol izleyecek merak konusu. Fragmanda ipuçları verilmiş olsa da “Kızılcık Şerbeti”nin izleyicilerine daha pek çok sürpriz sunacağı şimdiden belli. Dizi, heyecan dolu sahneleri ve güçlü kadrosuyla yeni sezonda da çok konuşulacağa benziyor.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonuyla Ekranlara Dönüyor! İlk Fragman Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.