1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman? Yeni Sezondan İlk Kareler

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman? Yeni Sezondan İlk Kareler

featured
service

Show TV ekranlarının beğenilen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin yeni sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezondan ilk kareler paylaşıldı. Dizinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

Dizinin başrolünde, iyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım karakterine hayat veren Evrim Alasya yer alıyor. Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın en büyük arzusu, çocuklarının başarılı ve mutlu bir hayat sürmesidir.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman? Yeni Sezondan İlk Kareler 1

Ancak, Doğa’nın üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığına yol açar. Kıvılcım, hayatının şokunu, kızının kocasının ailesiyle tanıştığında yaşar. Doğa’nın eşi Fatih (Doğukan Güngör) ve ailesi muhafazakâr bir yaşam tarzına sahiptir. Kıvılcım, kızının bu aileyle mutlu olamayacağını düşünürken, Doğa aşklarının her türlü farklılığı aşacağına inanır. “Kızılcık Şerbeti”, doğruları aynı ama yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında gelişen bir aşk hikayesini anlatıyor.

Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm’de Neler Yaşandı?

Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali yaptığı 66. bölümünde Nilay, öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaştığında, Pembe’nin dünyası başına yıkıldı. Görkem ile konuşarak durumu hızlıca çözmek isteyen Pembe, Görkem’in karşı atağa geçmesiyle zor durumda kaldı. Pembe, hem Ömer’e hem de Görkem’e karşı kırgın ve üzgün.

Bu bölümde Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı büyük üzüntü yaşayan Sönmez’e moral vermek amacıyla ona bir gemi seyahati hediye ettiler. Parti sonrası Rüzgar’ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, Rüzgar’ı bir tekne gezisine davet etti. İkili, baş başa mutlu bir gün geçirdi. Rüzgar, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verdi.

Öte yandan, Doğa ve Giray’ın ilişkisi iyice ilerledi ve Doğa kendini bu ilişkiye bırakmış durumda. Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullahlar’a yemeğe gittikleri akşam, herkesin sinirleri gerginleşti ve küçük bir tartışma büyük bir kavgaya dönüştü.

Kızılcık Şerbeti Dizisi’nde Hangi Oyuncular Var?

Dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı ve Duygu Aslan da dizinin önemli oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti, yeni sezonuyla yakında Show TV’de ekranlara gelecek. Henüz kanal tarafından tarih hakkında bir açıklama yapılmadı.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman? Yeni Sezondan İlk Kareler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.