1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Kızılcık Şerbeti tekrarı hangi gün saat kaçta?

Kızılcık Şerbeti tekrarı hangi gün saat kaçta?

featured
service

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi “Kızılcık Şerbeti,” izleyicilerini beklenen yeni sezonuyla büyülemeye devam ediyor. Başarılı yapım, geçtiğimiz hafta ekranlara dönerek hayranlarını büyüledi.

Her Cuma akşamı Show TV’de izleyicilerle buluşan dizi, aynı kanalda tekrarlarıyla da kaçıranlara ikinci bir şans sunuyor.

Kızılcık Şerbeti: İşte Bir Anne ve İki Farklı Dünya Arasında Sıkışan Bir Aşk Hikayesi

Eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalan Kıvılcım, iki kızını kendi değerleri doğrultusunda büyütmüştür. Ancak büyük kızı Doğa’nın erken bir evlilik kararı alması, Kıvılcım için büyük bir sürpriz olur. Doğa’nın eşi Fatih’in ailesi ise muhafazakar bir aile olduğundan, Kıvılcım hayatının şokunu yaşar. “Kızılcık Şerbeti,” doğruları aynı, ancak yöntemleri farklı iki zıt aile arasında geçen bir aşk hikayesini anlatıyor.

Dizi severler, her bölümün tekrarını Cumartesi günleri izleme fırsatına sahipler. 31. bölüm tekrarı ise 23 Eylül 2023 tarihinde saat 14:45’te Show TV’de yayınlanacak.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Dizinin tutkulu takipçileri için merakla beklenen 32. bölüm, 29 Eylül 2023 Cuma günü ekrana gelecek. Her Cuma günü yeni bölümleriyle izleyicileri büyüleyen Kızılcık Şerbeti, bu tarihi kaçırmamanız için sizi bekliyor.

Unutmayın, Kızılcık Şerbeti’nin bölümlerini ayrıca diziye ait YouTube kanalından da takip edebilirsiniz.


Gözden Kaçmasın
thumbnail
Bihter filmi nasıl izlenir? Bihter full izle
Haberi görüntüle
Gözden Kaçmasın
thumbnail
Netflix, BluTV, Amazon Prime Video, Disney+: İzlemeniz gereken 10 film
Haberi görüntüle
Kızılcık Şerbeti tekrarı hangi gün saat kaçta?
Yorum Yap