1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm İzle, Tekrarı Ne Zaman?

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm İzle, Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Kızılcık Şerbeti’nin 70. bölümü, Cuma akşamı izleyicileri ekran başına kilitledi. Bölümde, Pembe kapısına gelen Abdullah’ı geri çevirmedi ve birlikte yaşamanın kolay olmayacağının altını çizdi. Ömer’in Metehan’ın kız arkadaşıyla buluşmaya gittiği sırada, yıllar önceki sevgilisiyle, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşılaşması herkeste şaşkınlık yarattı.

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm İzle, Tekrarı Ne Zaman? 1

Bebek Alev’in tekrar evden alınışı, başta Sönmez olmak üzere hem Kıvılcım hem de Meri için sarsıcı bir gelişme oldu. Bu süreçte Meri çözümü buldu ve bakıcı olarak Ünallar’ın evine gitmeye karar verdi. Abdullah’a fikrini açarak, Nursema’nın yardımıyla bu işi halletmeye çalıştı.

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm İzle, Tekrarı Ne Zaman? 2

Kıvılcım yeni işinden ve arkadaşlarından Cemal’den memnun olsa da, bir iş kutlamasında Ömer ile karşılaşması tüm dengesini sarsmıştı. Aynı zamanda, Fatih ve Doğa’nın evliliklerinde de sorunlar baş göstermekteydi. Sorunlardan bunalan çiftin, bir akşam yüz yüze gelmeleri, yeni dönüşümlerin habercisi oldu.

Dizinin hikayesi, boşandıktan sonra iki kızını da değerleri doğrultusunda yetiştirmeye çalışan Kıvılcım’ın mücadelesini anlatıyor. Küçük kızı Çimen’in liseye devam etmesi ve büyük kızı Doğa’nın üniversitede diş hekimliği okuması, Kıvılcım’ın tek arzusunu şekillendiriyor: çocuklarının başarılı ve mutlu bir hayat sürmesi. Ancak Doğa’nın erken yaşta evlenmesi ve muhafazakar bir aileyle tanışması, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Kızılcık Şerbeti, iki farklı ailenin arasında kalan bir aşk hikayesini etkileyici bir şekilde gözler önüne seriyor.

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm İzle, Tekrarı Ne Zaman? 3

Kızılcık Şerbeti Tekrarı Ne Zaman?

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu ve Sibel Taşçıoğlu gibi birçok başarılı ismin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti 70. bölüm tekrarı ise bugün saat 23:15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Ayrıca dizinin YouTube kanalı üzerinden de bu bölümü izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=RAU0ym5H6n8

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm İzle, Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.