1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kızılay’dan Depremzede Öğrencilere İyilik Şefleri Kampı

Kızılay’dan Depremzede Öğrencilere İyilik Şefleri Kampı

featured
service

Türk Kızılay, bu yıl ilk defa düzenlediği İyilik Şefleri Kampı ile deprem bölgesinde gastronomi eğitimi gören lise öğrencilerini bir araya getirdi. İstanbul Heybeliada’daki gençlik kampında gerçekleştirilen etkinlikte, 80 öğrenci ünlü şef Danilo Zanna ile unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Kızılay’dan Depremzede Öğrencilere İyilik Şefleri Kampı 1

Depremzede öğrencilerin gastronomi alanında hem teorik hem de pratik bilgilerini geliştirmeyi amaçlayan kampta, Şef Danilo Zanna’nın sürpriz katılımı gençleri heyecanlandırdı. Şef Danilo Zanna, mesleki tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin hayal ettikleri mesleğin inceliklerini öğrenmelerine katkı sağladı. Kampa özel menü hazırlayan öğrenciler, makarna çeşitleri ve aşamalarını deneyimleme fırsatı buldu. Şef Danilo Zanna, “Öğrencilerin mesleklerini hayattaki tutkuları haline getirmeleri gerektiğini ve böyle gelişebileceklerini” vurguladı. Ayrıca, Kızılay’ın kampında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kızılay’dan Depremzede Öğrencilere İyilik Şefleri Kampı 2

Kamp süresince öğrenciler yaratıcı yemek tasarımı, beslenme hizmetleri draması ve kampa özel menü başlıklarında yemek hazırladı. İyilik Şefleri Kampı, öğrencilerin gastronomi alanında gelişmelerini desteklemekle kalmayıp, onların yaratıcı ve sanatsal yönlerini de ortaya çıkarmayı hedefledi. Ayrıca, gençlerin kültürel miraslarını tanıyabilecekleri ve spor aktiviteleriyle fiziksel sağlıklarını koruyabilecekleri çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

Kızılay’dan Depremzede Öğrencilere İyilik Şefleri Kampı
Yorum Yap