1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızıl Goncalar Sezon Finali İzle!

Kızıl Goncalar Sezon Finali İzle!

featured
service

Now TV’nin sevilen dizisi “Kızıl Goncalar”, 19. bölümü ile sezon finalini yaptı. İzleyiciler, heyecan dolu bu bölümde yaşanan sürpriz gelişmelerle nefeslerini tuttu.

Final bölümünde yaşanan olaylar şöyle gelişti: Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü, herkes için büyük bir şok oldu. Posta oturmak üzere olan Cüneyd, babasıyla karşılaşmanın sarsıntısını yaşarken, Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıt arayışına girer ve duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmez. Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmeye başlar. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit’in, Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durarak oğluna destek olmasıyla abisinin yanında yer alır.

“Kızıl Goncalar” dizisinin bu etkileyici sezon finalini kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için büyük bir fırsat var. Son bölümü izlemek için buraya tıklayın.

Dizi, güçlü hikayesi ve sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. “Kızıl Goncalar”ın yeni sezonunda neler olacağını merak edenler, Now TV’yi takipte kalsın!

Kızıl Goncalar Sezon Finali İzle!
Yorum Yap