1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Kirmir Çayı Islah Projesi Sona Yaklaşıyor

Kirmir Çayı Islah Projesi Sona Yaklaşıyor

featured
service

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Kızılcahamam ilçesinde olası taşkın zararlarına karşı yürüttüğü çalışmalarda sona yaklaştı. Kızılcahamam ilçe merkezinden geçen Kirmir Çayı üzerinde gerçekleştirilen ıslah çalışmaları kapsamında 1.200 metre kargir duvar ve harçlı pere imalatları tamamlandı. Projenin son aşaması olan korkuluk yapımı ise hızla devam ediyor.

Kirmir Çayı Islah Projesi Sona Yaklaşıyor 1

Kızılcahamam’da meydana gelebilecek olası taşkın zararlarından vatandaşların mal ve can güvenliğini korumak amacıyla yürütülen Kirmir Çayı Islahı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında, Kızılcahamam ilçe merkezinden geçen Kirmir deresinde 1.200 metre uzunluğunda kargir duvar ve harçlı pere kaplama çalışmaları tamamlandı. DSİ yetkilileri, korkuluk yapımı çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezinin taşkın risklerine karşı tamamen koruma altına alınacağını vurguladı.

Kirmir Çayı Islah Projesi Sona Yaklaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.