1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kirli Sepeti 35. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Kirli Sepeti 35. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kirli Sepeti, 35. bölümüyle izleyicilerini yine heyecan dolu anlarla buluşturdu. İstanbul’un zengin semtlerinden birinde geçen bu sürükleyici hikaye, hizmetlilerin ve işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

Yeni bölümde yaşananlar, dizinin takipçilerini meraklandırdı. Meyra’nın yaptırdığı haber, İlkgül’ün Songül’den sakladığı sırları açığa çıkarırken, bu durum sadece Songül’ü değil, başka kişileri de derinden etkiliyor. İlkkan’ın beklenmedik dönüşüyle Songül, dikkatleri iyice üzerine çekiyor. Meyra’nın kurduğu yeni planlar ise Songül’ün hayatını tehlikeye atarken, bu sefer Medine ve Hayriye bile planlardan habersiz.

Kirli Sepeti 35. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Bölümün en kritik sahnelerinden biri, Meyra’nın gecekonduya gidip İlkgül’ün annesiyle konuşması sırasında yaşanıyor. Kapının ardında kimin olduğundan habersiz olan Songül’ün maskesi sonunda düşecek mi? Bu soru, izleyicilerin aklında büyük bir merak uyandırdı.

Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Pelin Karahan, Özge Özder, Ayça Erturan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, dramatik yapısı ve güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kirli Sepeti Dizisinin yeni bölümünü izlemek için tıklayın: https://www.nowtv.com.tr/Kirli-Sepeti/izle

Her Pazar saat 20.00’de NOW ekranlarında izleyiciyle buluşan Kirli Sepeti, tekrar bölümüyle yine aynı gün saat 14.00’te ekranlara geliyor.

Kirli Sepeti 35. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.