1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçdaroğlu’ndan Erken Seçim Çağrısı: “Saray ile Mücadele Edin!”

Kılıçdaroğlu’ndan Erken Seçim Çağrısı: “Saray ile Mücadele Edin!”

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Erken seçim isteyin ve gereğini yapın!” çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, “Beyler, kendinize gelin… Uçurumun kenarına gelmiş ülkemizin sorunlarıyla ilgilenin! Ülkenin bu duruma gelmesinin mimarı olan Saray ile mücadele edin! Toplumsal ittifakı ulusal kurtuluşumuz için tesis edin! Erken seçim isteyin ve gereğini yapın!” ifadelerini kullandı.

“Bir Yılı Aşkın Süredir Sistematik Saldırılar Altındayım”

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, bir yılı aşkın süredir belirli çevrelerin kendisini ve partisini hedef aldığını ifade eden Kılıçdaroğlu, bu sistematik yapının iç ve dış etkenlerle desteklendiğini ima etti. Kumpaslara karşı siyaset yapmadığını belirten Kılıçdaroğlu, mağdur edebiyatını asla kullanmadığını belirterek, “Partimin içinde-dışında siyasilerden ve gazetecilerden oluşan bu ekiplerin hangi amaçla kimler tarafından teşvik edildiğini doğrusu merak ediyorum. Hiçbir zaman bana kurulan kumpasların siyasetini yapmadım. Mağdur edebiyatı Erdoğan’ın taktiğidir.” ifadelerini kullandı.

“Muhtaç Olduğumuz Kudretin Nerede Olduğunu Biliyoruz”

Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Benim yakın çevrem! bilir ki, Sayın Belediye Başkanımızın sağlık durumuna çok üzüldüm. Allah’tan acil şifasını diliyorum. Bu alçak operasyonu tertipleyenleri lanetliyorum. Erkek egemen söyleme teslim olmayan; erkek şiddetine karşı geri adım atmayan tüm kadınları selamlıyorum. Kadınlarımızı koruyacağız, Evlatlarımıza siper olacağız, Gençlerimize sahip çıkacağız, Ormanımızı, denizimizi, derelerimizi ve Vatanın her karış toprağını savunacağız. Bizler, Büyük Önderimiz Atatürk’ün dediği gibi; “Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş” dahi olsa “Muhtaç olduğumuz kudretin’’ nerde olduğunu biliyoruz.”

Kılıçdaroğlu’ndan Erken Seçim Çağrısı: “Saray ile Mücadele Edin!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.