1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Milletin Boğazından Elini Çek”

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Milletin Boğazından Elini Çek”

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sert bir dille eleştirdi. Kılıçdaroğlu, açıklamasında Erdoğan’ın ekonomik politikalarını ve yolsuzluk iddialarını hedef aldı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, “Milletin boğazından elini çek, 5’li çetelerden 418 milyar doları geri al. Baronlardan sildiğin vergileri tahsil et” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, belediyelerin kâr amacı gütmeyen, halka hizmet etmek ve sosyal hayatı kolaylaştırmak için var olan kurumlar olduğunu vurguladı. Kılıçdaroğlu, ” Bizler senin gibi oğluna paraları sıfırlatan, saraylarda yaşayan insanlar değiliz. Halkız biz halk… Alın terini bu topraklara akıtan namuslu, elleri nasırlı, emekli ve emekçi yurtsever halkız” dedi.

Kılıçdaroğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Milletin boğazından elini çek, 5’li çetelerden 418 Milyar doları geri al..! Baronlardan sildiğin vergileri tahsil et..! Belediyeler kâr amacı gütmeyen, millete hizmet etmek ve fakir-fukaraya sosyal hayatı kolaylaştırmak için var olan kurumlardır. Sen, pandemi döneminde vatandaşa bir maske bulup veremezken, bizim belediyelerimiz korudu kolladı bu milleti. Emeklinin, öğrencinin, yoksulun biraz nefes alabildiği CHP Belediyelerini, şahsi siyasi planların için zor duruma düşürmek ve bu uğurda yaptığın Siyaset Cambazlığı milletimize ihanettir… Bizler senin gibi oğluna paraları sıfırlatan, saraylarda yaşayan insanlar değiliz. Halkız biz halk… Alın terini bu topraklara akıtan namuslu, elleri nasırlı, emekli ve emekçi yurtsever halkız…

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Milletin Boğazından Elini Çek”
Yorum Yap