1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürk Ayrılıyor mu, Hangi Kulüp Galatasaray’ın Kapısını Çalacak?

Kerem Aktürk Ayrılıyor mu, Hangi Kulüp Galatasaray’ın Kapısını Çalacak?

featured
service

İSTANBUL (İGFA) – Galatasaray’a geldiği günden bu yana oynadığı futbolla takdir toplayan Kerem Aktürkoğlu, takımdan ayrılmak için gün sayıyor. Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’ın Kerem’e ciddi ilgisi bulunurken, İngiliz kulübünün ilerleyen günlerde Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonu 17. sırada tamamlayarak küme düşmekten kurtulan Nottingham Forest, transfer listesinin başına Kerem Aktürkoğlu’nu aldı. Kerem’e İspanya’dan da talipler bulunuyor. Real Sociedad, Kerem için ciddi bir ilgi gösterirken, İspanyol ekibinin Galatasaray ile önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

Bir diğer ilgi ise Arabistan ekibi Al Ahli takımından. Suudi Arabistan ekibi, Kerem Aktürkoğlu’nu beklenen bonservis bedelinin üstüne çıkarak kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Al Ahli’nin önümüzdeki günlerde Galatasaray’a resmi teklif iletmesi bekleniyor.

71 gol ve 42 asistlik performansıyla dikkat çekti

Kariyerinde 270 maçta forma giyen Kerem Aktürkoğlu, 71 gol ve 42 asistlik performansıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon 54 resmi maça çıkan Kerem, 15 gol ve 9 asistlik katkı sağladı. Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı bir performans sergileyen oyuncu, iki Manchester United maçında da gol atmayı başardı. Galatasaray kariyerinde ise 173 maça çıkan Kerem, 44 gol ve 39 asistle takımına değer kattı.

Melih KAYACI / HERKES DUYSUN

Kerem Aktürk Ayrılıyor mu, Hangi Kulüp Galatasaray’ın Kapısını Çalacak?
Yorum Yap