1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kent Lokantası Açıldı! 4 Çeşit Yemek 50 TL

Kent Lokantası Açıldı! 4 Çeşit Yemek 50 TL

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay verdiği sözlerden birini daha hayata geçirdi. Ekonomik krizde İzmirlilerin sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak amacıyla açılan Kent Lokantaları’nın ikincisi, Çiğli Maltepe Mahallesi’nde hizmete girdi. Lokantada dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunulacak.

İzmir’de Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda açılan Kent Lokantası’nın ardından ikinci şube de Çiğli’de vatandaşlarla buluştu. Hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek olan lokantada dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunulacak.

Kent Lokantası Açıldı! 4 Çeşit Yemek 50 TL 1

“Dışarıda yemeğin maliyeti yüksek”

Kent Lokantası’nın açılışına katılan Çiğli Maltepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Arslan, Başkan Tugay’a teşekkürlerini ileterek, “Dar gelirli vatandaşlarımız da faydalanacak. Dışarıda yemeğin artık maliyeti çok yüksek. Böyle olağanüstü bir iş yaptığı için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Lokantası Açıldı! 4 Çeşit Yemek 50 TL 2

“Öğrenci ve emeklilere destek”

Çiğli Maltepe Mahallesi’ndeki Kent Lokantası, mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü. Kırmızı et, beyaz et, bakliyat ve sebzelerden oluşan dengeli, güvenilir ve lezzetli menüsüyle dikkat çeken lokanta, özellikle öğrenci ve emekliler için önemli bir destek sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kent Lokantaları’nı kent genelinde yaygınlaştırarak, ekonomik krizin etkilerini hafifletmek ve vatandaşların uygun fiyatlı sağlıklı yemeklere erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kent Lokantası Açıldı! 4 Çeşit Yemek 50 TL
Yorum Yap