1. Haberler
  2. Keçiören
  3. Keçiören’de KEÇMEK Kursları “Eğitime Merhaba” Şenliği ile Yeni Döneme Başladı

Keçiören’de KEÇMEK Kursları “Eğitime Merhaba” Şenliği ile Yeni Döneme Başladı

featured
service

Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunulan Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK), yeni eğitim dönemine “Eğitime Merhaba” şenliğiyle başlangıç yaptı. Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen programa kursiyerler ve eğitmenler yoğun katılım gösterdi. Etkinlikte, Keçiören Belediyesi Konservatuvarı korosu ve halk dansları topluluğu sahne alırken, kursiyerler halay çekip dans ederek doyasıya eğlendi.

Keçiören'de KEÇMEK Kursları “Eğitime Merhaba” Şenliği ile Yeni Döneme Başladı 1

KEÇMEK kursları, kadınların yeni bilgi ve beceriler edinerek meslek sahibi olmalarını ve aile ekonomilerini güçlendirmek amacıyla 60 farklı branşta eğitim verilecek. Örgüden takıya, güzellik ve saç bakımından ahşap boyamaya kadar birçok alanda usta eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslar, katılımcıların hem mesleki beceriler kazanmalarını hem de boş zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerini sağlıyor. Kurs dönemi sonunda, katılımcılara sertifika verilecek ve kursiyerler ürettikleri eserleri yıl sonu sergisinde sergileme fırsatı bulacak.

İstihdama Katkı Sunuyor

KEÇMEK kurslarının kadınların hayatına dokunduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan, “Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımız, meslek sahibi olmak isteyen kadınlarımıza umut olup istihdam imkanı da sunuyor. KEÇMEK eğitmenlerimiz, kurslarımızda verdikleri eğitimlerle kadınlarımızın hayatına dokunuyor ve onları geleceğe hazırlıyor. Yeni eğitim döneminin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Keçiören’de KEÇMEK Kursları “Eğitime Merhaba” Şenliği ile Yeni Döneme Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.