1. Haberler
  2. Spor
  3. Kayseri’de T200 Master Tenis Turnuvası Heyecanı Sona Erdi

Kayseri’de T200 Master Tenis Turnuvası Heyecanı Sona Erdi

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenen T200 Master Tenis Turnuvası, büyük bir coşku ve rekabetle sona erdi. Kayseri’de ilk kez düzenlenen turnuvaya, 17 kategoride 18 ilden toplam 204 sporcu katılım gösterdi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın girişimleriyle Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu’ndan (ACES Europe) 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanını alan Kayseri, bu ünvanı pekiştiren ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen T200 Master Tenis Turnuvası da Kayseri’nin spor sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yer alan tenis kortlarında gerçekleşen turnuva, sporcular ve izleyiciler için heyecan, dostluk ve rekabet dolu anlara sahne oldu. Turnuvanın tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporculara ödülleri Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Ayaydın ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş tarafından takdim edildi.

Kayseri’de T200 Master Tenis Turnuvası Heyecanı Sona Erdi
Yorum Yap