1. Haberler
  2. Kahramankazan
  3. Kahramankazan Güreş Takımı, Zonguldak’tan Madalyalarla Döndü

Kahramankazan Güreş Takımı, Zonguldak’tan Madalyalarla Döndü

featured
service

Kahramankazan Belediyespor Güreş Takımı, 29 Eylül Pazar günü Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen Alioğlu Köyü Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde madalya kazanarak başarısını sürdürdü.

Farklı kategorilerde rakipleriyle mücadele eden Kahramankazan Belediyespor güreşçileri, zorlu müsabakalarda ter döktü. Takımın sporcularından Buğrahan Topçu, Deste Boyu kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olurken, Hayrettin Göven ve Ümit Nusret Terzi de Teşvik Boyu kategorisinde sırasıyla ikinci ve üçüncü olarak gümüş ve bronz madalya kazandı.

Başarılarının ardından açıklamalarda bulunan Güreş Antrenörü Mustafa Albayrak ve Yardımcı Antrenör Ali Kiraz, sporcuların emeklerinin karşılığını madalyalarla taçlandırmasının kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. Güreş Antrenörü Mustafa Albayrak ve Yardımcı Antrenör Ali Kiraz, ilerleyen süreçte Kahramankazan Belediyespor Kulübü olarak güreş dalında sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da başarı elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kahramankazan Güreş Takımı, Zonguldak'tan Madalyalarla Döndü 1

Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Güreş Antrenörü Mustafa Albayrak, azimli ve sıkı çalışmayla elde ettikleri bu başarıyı tüm Kahramankazan’lı vatandaşlara armağan ettiklerini ifade etti.

Kahramankazan Güreş Takımı, Zonguldak’tan Madalyalarla Döndü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.