1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kadın muhtarların teleferik gezisi

Kadın muhtarların teleferik gezisi

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin yarım asırlık hayali olan Kartepe teleferiği ile kadın muhtarlara eşsiz bir deneyim yaşattı. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, Kocaeli’deki kadın muhtarlar Derbent’ten başlayarak Kuzuyayla Tabiat Parkı’na uzanan zirve yolculuğuna çıktı.

Teleferik hattıyla Kartepe’nin doğal güzelliklerini kuşbakışı izleyen muhtarlar, yolculuk boyunca sık sık fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi. Kuzuyayla Tabiat Parkı’nda doğayla baş başa zaman geçiren katılımcılar, keyifli bir gün geçirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği teleferik projesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerken, kadın muhtarlar da bu deneyimin bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kocaeli’nin 50 yıllık rüyasının nihayet gerçekleştiğini belirterek, “50 yıllık hayalin gerçekleşmesi Tahir Büyükakın başkanımıza nasip oldu. Gerçekten çok güzel bir hizmet. Buradan Uludağ’a gitmek yerine, yakın olmasından dolayı İstanbul başta olmak üzere çevre illerdekiler Kartepe’ye geliyor. Bundan dolayı teleferik herkes için çok güzel ve çok keyifli bir hizmet oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kadın muhtarların teleferik gezisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.