1. Haberler
  2. Spor
  3. Jasikevicius: “Hücumda Çok Kötüydük”

Jasikevicius: “Hücumda Çok Kötüydük”

featured
service

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague üçüncü hafta mücadelesinde Kızılyıldız’a deplasmanda 76-57’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Başantrenör Sarunas Jasikevicius, “Hücumda çok kötüydük, çok fazla top kayıpları yaptık. Onlara zarar vereceğimiz yerlerde olamadık. Genel olarak doğru kararlar almadık ve iyi bir akşam olmadı.” diye konuştu.

Öncelikle rakibi tebrik eden Jasikevicius, “Kızılyıldız’ı öncelikle tebrik ediyorum. Oynama isteği ile gelen ve daha iyi olan takım onlardı. Bizim savunmamız iyiydi ve onların bu oyununa rağmen 80’in altında tutmamız mucizeydi gerçekten. Ama hücumda çok kötüydük, çok fazla top kayıpları yaptık. Onlara zarar vereceğimiz yerlerde olamadık. Genel olarak doğru kararlar almadık ve iyi bir akşam olmadı.” ifadelerini kullandı.

Maç boyunca yaşanan sorunlara değinen deneyimli koç, “Sadece 3. çeyrekte değil maçın genelinde problem yaşadık. Yalnızca 2. çeyrekte bir top kaybı yaptık, önde kapattığımız tek çeyrekte buydu. 12 sayıya izin vermiştik rakibe ondan sonra da sadece konsantrasyonda değil her yerde, birçok alanda sorun vardı. Ciddi bir EuroLeague akşamına hazır değildik.” şeklinde konuştu.

Taraftar desteğine de vurgu yapan Jasikevicius, “Desteklerini tabii ki istiyoruz ama bizim de sahaya koyduğumuz emek konusunda sorumluluk sahibi olmamız gerekebiliyor. Gerçeği söylemek gerekirse belki ben de erken çıkabilirdim.” diyerek, takım olarak daha fazla çaba göstermeleri gerektiğini ifade etti.

Jasikevicius: “Hücumda Çok Kötüydük”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.