1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İZSU Karabağlar Şantiyesi’nde Yangın Tatbikatı

İZSU Karabağlar Şantiyesi’nde Yangın Tatbikatı

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın düzenli olarak gerçekleştirdiği tatbikatların son durağı, İZSU Genel Müdürlüğü Karabağlar Şantiyesi oldu. Gerçeği aratmayan yangın tatbikatında, senaryo gereği ambarda mahsur kalan iki personel, bir dakika içinde yangından kurtarıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun ilgili yönetmeliği uyarınca rutin olarak gerçekleştirilen tatbikatta, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı çok sayıda personel ve iki itfaiye aracı hazır bulundu. Tatbikatta çeşitli kurtarma ve tahliye uygulamaları başarıyla yapıldı.

Senaryo gereği, İZSU Karabağlar Şantiyesi’nde iş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının bulunduğu ambarda çıkan yangında mahsur kalan iki personel, bir dakika gibi kısa bir sürede kurtarıldı. İtfaiye personeli tarafından merdivenli arazöz yardımıyla kurtarılan personel, binanın dışında hazır bekleyen acil müdahale ekiplerine ulaştırıldı.

İZSU Karabağlar Şantiyesi’nde Yangın Tatbikatı 1

Tatbikat sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, afet durumlarında hızlı ve etkili müdahalenin önemine dikkat çekti. Ayrıca, personelin ve vatandaşların afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmasının hayati öneme sahip olduğu vurgulandı.

İZSU Karabağlar Şantiyesi’nde Yangın Tatbikatı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.